Shopping Barcelona

shopping-barcelona

Når det gjelder å shoppe-opplevelsen i Europa, tenker vel folk flest på byer som Paris eller Milano. Imidlertid, den mest interessante og unike handleopplevelsen på dette gamle kontinentet å finne for besøkende rett rett i Spanias hjerte, i Barcelona.

Barcelona har en blanding av lokale-, middelsikts- og merkenavns butikker, de fleste samlet rundt byens hjerte, noe som gir den en meget kosmopolitisk atmosfære.

Med dette i tankene, her er en liste over noen av de mest representative kjøpesentre og butikker i Barcelona.

Diagonal Mar

Adresse: Diagonal Avenue, (Selva de Mar)

Diagonal Mar er en av de nyligst bygde kjøpesentre i Europa, med 250 butikker som selger verdens beste merkevarer. Dette kjøpesenteret har også Spanias beste kinoer, og spesialkonstruerte områder for barn. Senteret er i tillegg kjent landet gjennom for sin gigantiske esplanade med en overveldende utsikt mot sjøen.

Centre Comercial Maremagnum

Adresse: Moll Espanya, 5/6

Maremagnum er et totalt annerledes kjøpesenter. Her finner en ikke bare mange førsteklasses restauranter og flere merkenavns butikker, men det huser også mange lokaler som er overgitt til underholdning. Besøkende som kommer til dette senteret finner derved et stort utvalg av butikker, diskoteker, barer og i tillegg et helt akvarium. Som om dette ikke var nok, her er det til og med en mini golfbane på taket av komplekset.

Barcelona Glories

Adresse: Diagonal Avenue, 208

Barcelona Glories er det største og mest populære kjøpesenteret av dem alle. Dette huser over 230 butikker, i tillegg til en multiplex kino og flere barer og restauranter. Senteret har en enorm parkeringsplass med plass for over 3.500 biler.

Jacardi

Adresse: Rambla de Catalunya, 79

Dette er utvilsomt byens mest populære varemagasin, med alt fra barneklær til spesiallagde møbler. Dette stedet er uhyre praktisk for folk som foretrekker å ikke måtte reise mellom flere kjøpesentre.

Dom

Adresse: Passeig de Gràcia, 76

Dom er et uovertruffent sted hvis en er på utkikk etter en gave eller elegante dekorasjonsgjenstander, siden det er hva Dom spesialiserer seg i. Butikken er full av gjenstander som gir en perfekt blanding av funksjonalitet og moderne kunst, og er et ideelt hvis en er på jakt etter en original suvenir.

Coronel Tapiocca

Adresse: Avenue Diagonal, 609-615

Coronel Tapiocca en tradisjonell spansk butikk som selger unike gjenstander spesialisert rundt eventyrreiser. Deres katalog omfatter elementer som varierer fra enkle reiseklær og sko og fjellklatringsutstyr til utstyr egnet for safari. De komplementerer sine tilbud med noen veldig informative bøker om alle slags reisemål.